Aktiviteter i 2022

27. august – Familiedag for ensomhed

Interkulturelt kvinderåd (IKR) har startet et projekt, for at forsøge, at hjælpe udsatte kvinder med anden etnisk herkomst end dansk, ved at bryde isolation og nedbringe ensomhed efter covid 19. Dette gøre ved, at skabe nye fællesskaber. Projektets formål er, at skabe adgang til nære og respekterende relationer, hvor andre er noget for dem og hvor de kan være noget for andre. Dette kan forebygge, lindre og afhjælpe ensomhed. Vi belyser vejene ind og ud af ensomhed, bryder tabuet og rækker ud til dem, der føler ensomheden.  

Projektet afholdt d. 27 august, var en familiedag i Brøndby Strand, hvor 17 familier var samlet. Forældre, børn og bedsteforældre var samlet på en aften, som bød på en luksuriøs middag tilberedt af fru Anaam Aljadri og Sora Ali. De fremmødte deltog selv, ved at medbringe kage, slik og andre lækkerier. Mens de snakkede og lærte hinanden at kende, lyttede de til sang og musik, dette skabte rare og positive rammer og alle gæsterne gik derfra, med en lyst til at mødes igen. 

28. maj – Møde og debat i Al sadik Moske

Vi har haft fremlæggelse og debatmøde i Al sadik Masjed, i selskab med 35 kvinder. Der blev bl.a. drøftet emner som følelsen af ensomhed og hvordan man håndterer dette.

imagekjgf
Call Now ButtonRing nu