Unge og radikalisering

Invitation til workshop!
Foreningen Amal Hayat hjælper unge og deres familier med at håndtere udfordringer i forbindelse med radikalisering og inviterer nu alle interesserede til et åbent møde, hvor de vil præsentere foreningen og deres arbejde, beskrive deres ideer og tanker, og dertil meget gerne høre jeres mening ud fra jeres erfaringer. Derudover skal vi tale om, hvad radikalisering egentlig er, og Amal Hayat vil præsentere de projekter, de lige nu er igang med – og forhåbentlig sætte gang i flere, nye projekter sammen med jer.

 

Mødet bliver afholdt:

Lørdag d. 10. marts 2018 kl. 17:30.

Niels Hemmings gade 10, 3. sal tv. 1153 København K.

 

 

Katina fortæller om Amal Hayat:
Radikalisering blandt unge er et tema, der optager forældre, ungdoms- og uddannelsesinstitutioner, debattører og politikere. Jeg har mødt mange forældre, der udtrykker bekymring for, at deres unge kommer i kontakt med ekstremt religiøse miljøer og grupper, som kan få dem til at ofre deres unge liv i en religiøs krig. Især de yderligtgående salafistiske.

Amal Hayat har kontakt til flere unge mennesker, der selv henvender sig, fordi de har brug for at tale med nogen om forskellige ting, der sker i deres lokalmiljø. Vi, i Amal Hayat, forstår de unge og deres problemer. Vi forstår, hvad de går igennem, og vi undgår at dømme dem. Vores rådgivning er hundrede procent anonym.

Vi håber, at flere af jer vil være interesserede i at lære Amal Hayat bedre at kende, og bidrage til at forhindre problemet med radikalisering blandt de unge.

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsner

Katina Ali Rasmussen
Forkvinde Amal Hayat Denmark
M: info@amal.dk
T: +45 53825925
W: http://www.Amal.dk
https://www.facebook.com/AmalHayatDenmark/

30 meninger om “Unge og radikalisering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.